zaterdag 28 april 2012

vermomde cupcakes

Cakejes zijn er in vormen en maten. met of zonder extra smaakjes, versierd met fondant, marsepein, botercreme of royal icing.. Maar er is nog meer mogelijk! Yna en Marije doken de keuken in en sloegen aan het experimenteren. Lekkere lentecakejes met chocolade/fudge-smaak, maar ook cupcakes in de vorm van ijsjes! Of wat dacht je van een mok vol heerlijk zachte chocoladecake?


als je dit zelf ook eens wilt proberen, stuur dan even een mailtje naar info@maidby.nl!

1 opmerking:

  1. als je het eens zelf wilt proberen: in veel kopjes kun je het cakebeslag direct gieten en dan in de oven bakken. Er zijn echter kopjes die verkleuren of barstjes krijgen als je ze in de oven zet.

    tips:
    - bak het kopje een keer in de oven voordat je het cakeje erin stopt, om er zeker van te zijn dat het kopje niet stuk gaat
    - bak je cakejes ongeveer evenlang als cupcakes
    - laat de kopjes in de oven afkoelen terwijl deze op een kier staat, zo voorkom je dat het servies tijdens het afkoelen knapt.

    BeantwoordenVerwijderen