vrijdag 4 mei 2012

over MaidBy

Bij MaidBy staat creativiteit centraal.  Ieder mens kan creatief zijn. Jij denkt van niet? Wij bewijzen je graag het tegendeel! Met onze workshops en producten stimuleren we jong en oud om creatief bezig te zijn. Graag vertellen we  je iets meer over ons bedrijf.

Maidby: op maat gemaakt.
MaidBy is een jong en klein bedrijf, en daardoor zijn we in staat om flexibel te werken. En dat willen we graag zo houden! 
Onze workshops worden altijd in overleg met de klant ingevuld, en zo zijn we in staat om aan jullie wensen te voldoen.  Wil je een gezellige workshop met een paar vriendinnen of een uitgebreide dag inclusief high tea of diner?, wil je een creatieve component toevoegen aan de teambuilding van je bedrijf, of ben je op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje? Bij MaidBy kun je terecht. Op vele manieren zetten wij creativiteit in: van het decoreren van cupcakes of taarten tot het inzetten van schilderen als teambuilding-activiteit.

Tijden en groepsgroottes zijn bij ons flexibel. In principe is iedere groep tussen de 4 en 10 personen welkom, en bij grotere groepen is er in overleg veel mogelijk.

Heb je speciale wensen? Mail ons gerust, en je zult zien dat de mogelijkheden uitgebreid zijn!





Maidby: om óók anderen een kans te geven.

Eigenlijk is het idee van MaidBy begonnen toen we in 2009 en 2010 tweemaal een yardsale organiseerden om weduwen in India een menswaardig bestaan te bieden. Door het houden van een grote yardsale met ruim 40 standhouders, verscheidene workshops en een grote veiling, wisten we veel geld binnen te halen voor het Widows Home Varanasi.

Dankzij het organiseren van deze evenementen werden we enthousiast voor het geven van workshops, het organiseren van evenementen en vooral het creatief bezig zijn. We wikten en wogen, bouwden een atelier, en ziedaar: MaidBy was een feit!

Niet alleen de creativiteit is gebleven, ook vinden we het nog steeds belangrijk om ons in te zetten voor mensen die minder kansen hebben dan wijzelf.  Daarom sluiten we ons graag aan bij  initiatieven die goede doelen steunen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van workshops om zo geld binnen te halen voor studiebeurzen voor vrouwen in Kenia. Zo proberen we ons steentje bij te dragen om ook anderen een mooi gekleurde toekomst te geven.



Maidby: duurzaamheid centraal.

Haal je eens voor de geest wat je afgelopen tijd hebt weggegooid: gebroken kopjes, een lekke fietsband of rommeltjes waarvan je dacht dat je ze niet meer kon gebruiken? Bij MaidBy vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk. Dit doen we onder andere door de ingrediënten plaatselijk in te kopen: de eieren van de buurvrouw en de jam uit eigen tuin, zo beperken we zoveel mogelijk de uitstook van CO2, en tegelijkertijd zijn we verzekerd van lekkere, eerlijke producten.

Maar ook proberen we mensen er bewust van te maken dat je van iets ouds altijd iets nieuws kunt maken: een saai wit bord krijgt met een likje verf een nieuw uiterlijk, restjes wol gebruiken we om te wolvilten, van allerhande materialen maken we sieraden en van oude kopjes maken we een nieuwe etagere. Eigenlijk is van alles wel iets te maken!

Dat onze gedachte. Daarom zijn wij MaidBy. Made by us & Made by you

moederdag! (ook voor niet-moeders natuurlijk)


omdat vrouwen nu eenmaal geen taart kunnen weerstaan ( en mannen eigenlijk ook niet), geef daarom eens een cadeaubon voor een workshop cadeau!

Mail ons: info @ maidby.nl