zaterdag 28 april 2012

vermomde cupcakes

Cakejes zijn er in vormen en maten. met of zonder extra smaakjes, versierd met fondant, marsepein, botercreme of royal icing.. Maar er is nog meer mogelijk! Yna en Marije doken de keuken in en sloegen aan het experimenteren. Lekkere lentecakejes met chocolade/fudge-smaak, maar ook cupcakes in de vorm van ijsjes! Of wat dacht je van een mok vol heerlijk zachte chocoladecake?


als je dit zelf ook eens wilt proberen, stuur dan even een mailtje naar info@maidby.nl!

donderdag 12 april 2012

Een lente-haasje!

Pasen is misschien al geweest, maar een vrolijk lentetafereel is nooit weg! En dus vonden wij vanmorgen deze haas in onze tuin. Helaas zonder mand met paaseieren, maar wel met een sleutelhanger in de vorm van een worteltje. 


Het haasje is zo'n 30 cm hoog, helemaal met de hand gemaakt, en bestaat uit wolvilt. die wil je toch hebben? Voor wie overigens de technieken van het wolvilten eens onder de knie wil krijgen: wij bieden workshops wolvilten aan! In de basisworkshop maak je een sieraad, maar in overleg is uiteraard meer mogelijk.


Meer informatie over workshops of over dit haasje? 
mail ons ( op ons gloednieuwe mail-adres:     info [at] maidby.nl

woensdag 11 april 2012

vrouwen voor vrouwen

MaidBy deed mee aan de ladies night 'Vrouwen voor vrouwen'. Het doel van de avond was geld in te zamelen om zo studiebeurzen voor vrouwen in Kenia mogelijk te maken. Met aanschuif-workshops cupcakes decoreren, maakten we jong en oud enthousiast voor het maken van heerlijke cupcakes, en tegelijkertijd konden we zo meehelpen om de positie van vrouwen in Kenia te verbeteren!

en ja.. probeer maar eens van die heerlijke cupcakes af te blijven!