zaterdag 25 februari 2012

workshop met glutenvrije taarten


Wat als je graag eens een workshop taarten decoreren zou volgen, maar dit niet kan doordat je geen producten met gluten mag eten? Bij ons is dit niet langer een probleem, want op verzoek kunnen wij ook workshops taarten of cupcakes decoreren geven waarbij alleen glutenvrije producten worden gebruikt. Zou is taarten decoreren voor iedereen leuk!

meer informatie? maidby.contact@gmail.com

impressie workshop februari: cupcakes en etagère


Twee weken geleden kwamen Mariska en een aantal vriendinnen bij ons een gecombineerde workshop volgen. Zij kwamen niet alleen cupcakes decoreren, maar beschilderden daar ook een mooie etagère bij. Hier een kleine foto-impressie! 


Het werd bijna stil in het atelier, zo ingespannen was iedereen bezig met eerst het beschilderen van het servies, en terwijl het servies in de oven stond, ging iedereen aan de slag met het decoreren van 3 cupcakes. Wat ons betreft was het een leuke en gezellige avond! Ook het resultaat is niet mis, cupcakes in allerlei kleuren en etagères die varieerden van rozen en aardbeien tot een retro-stippenpatroon!


Ben je zelf enthousiast geworden en wil je zelf eens zo'n arrangement proberen? Met groepen vanaf 5 personen ben je van harte welkom in ons atelier! De workshop duurt in totaal ongeveer 3 uur en de kosten voor het arrangement zijn 25,- euro per persoon

mail voor een afspraak: maidby.contact@gmail.com